F.I.T. model

F.I.T. model

F.I.T. staat voor Food, Inspiration, Training en voor de synergie die optreedt wanneer je steeds een klein stapje op een van deze drie thema’s zet. Er komt dan een vliegwiel op gang dat je in het groene hart van vitaliteit brengt. Deze synergie zien we letterlijk in het woord F.I.T. dat gevormd wordt door de eerste letters van de woorden Food, Inspiration en Training. Als je naar de tekening hierboven kijkt en je stelt je voor dat de cirkels gaan draaien, krijg je een voorstelling van het vliegwiel dat je naar het groene hart leidt.

 

1  + 1  = 3

Kies voor het Synergie-effect

met F.I.T.

VITALITEIT:

BRENG EEN VLIEGWIEL OP GANG

Food

Gaat over gezond en lekker eten: over wat je eet, hoeveel je eet, hoe je eet en waarom je eet. De basis is puur en onbewerkt eten, met mate, gevarieerd, juiste verhouding voedingsstoffen en voldoende vocht.

Minder snaaien
Strakker lijf
Je fitter voelen
Gezond eten
Gevarieerd eten
Minder after dinner dip
Meer energie

“Ik ervaar nu dagelijkst dat gezond eten ook lekker kan zijn en makkelijker is dan ik altijd had gedacht.” Margot

Inspiration

Heeft alles te maken met geluk en balans: met hoe je denkt, voelt en ervaart. Met hoe je jouw leven vorm geeft. Zodat je voldoende rust ervaart, je leven actief en zinvol inricht, dankbaarheid ervaart en gelukkig bent.

Rust
Zelfwaardering
Positiviteit
Verheldering
Life time tools
Acceptatie
Helpende gedachten

“Doordat ik geleerd heb anders naar mezelf en mijn leven te kijken, ben ik veel meer in balans.” Carlo

Training

Gaat over sporten én vooral ook over je dagelijkse beweging, over minder zitten en over het leiden van een actief leven. Daarnaast gaat het over conditie, kracht en lenigheid behouden.

Beter in je vel: fysiek en mentaal
Meer zuurstof voor je lijf
Er jonger uit zien
Beter functioneren
Feelgood hormonen
Opbouw spieren
Gezond gewicht

“Ik dacht altijd dat sporten niets voor mij was. Nu ik een actiever lever leidt, voel ik me niet alleen fitter, maar ik snaai ook minder”. Marije

Start typing and press Enter to search