Meer rust, energie
en geluk

Oase basisprogramma

Maak een vliegende start.

Van volhouden naar leven

Met het basisprogramma maak je een vliegende start op weg naar het ervaren van meer rust en het realiseren van het leven dat jij jezelf gunt.

Met behulp van eenvoudige tools ga je al snel ervaren dat jij je beter voelt. Dat je meer rust ervaart. Dat je minder moe bent. Dat je meer energie hebt.

Ook ga je scherper zien wat jij écht nodig hebt. Zodat je niet alleen meer rust ervaart, maar dat ook je vertrouwen groeit en inspiratie weer onderdeel wordt van jou leven.

Wanneer kiezen voor het Oase basisprogramma

Je bent hooggevoelig en je hebt te vaak het gevoel dat je niet ten volle kunt leven, dat er meer in je zit dan waarvoor je energie hebt.

Je hebt te vaak of te veel last van fysieke en/ of lichamelijke klachten en je wilt dit omzetten in vooral plezier halen uit de positieve kanten van je eigenschap. Zodat je meer plezier, vitaliteit en zingeving ervaart in het leven.

Met het Oase basispakket maak je een vliegende start op weg naar het ervaren van meer rust en het realiseren van het leven dat jij jezelf gunt.

Wat zit er in het Oase basisprogramma?

Gesprekken

Tijdens de intake bespreken we natuurlijk welke resultaten je verwacht van de begeleiding. Ook bespreken we wat voor jou de aanleiding is om het programma te volgen en wat je wensen zijn. Daarnaast maken we werkafspraken en zorgen we ervoor dat alle ‘administratieve’ formulieren in orde zijn. We bespreken de door jou ingevulde 0-meting, talentenscan en vragenlijst persoonlijke brandhaarden. Samengevat zorgen we in de intake voor de randvoorwaarden om van start te kunnen gaan. Voor het intake gesprek plannen we 1,5 uur.

Gesprek over je ‘ideale leven’. Je krijgt zicht op wat je jezelf gunt in het leven en waarom het niet (voldoende) lukt om dit te realiseren. Aan het eind van dit gesprek
– heb je een beter beeld bij het leven zoals je jezelf dat zou gunnen en wat hiervoor nodig is
– weet je wat jou helpt en belemmert om meer rust te krijgen in je leven
Voor dit gesprek plannen we 1,5 uur.

Tijdens de coachconsulten werken we aan de door jouw gewenste doelen.
Het Oase basisprogramma bevat 5 coachconsulten.
Voor een coachconsult plannen we een uur.

Voorafgaand aan het eindgesprek vul je nogmaals de 0-meting in. Het eindgesprek is een afrondend gesprek waarin we uitgebreid stilstaan bij wat het traject voor jou heeft betekend en wat het jou heeft opgeleverd. Daarnaast is er ruimte voor evaluatie en voor hoe je verder gaat op pad naar het behoud van jouw persoonlijke Oase.
Wil je gebruik maken van de vergoeding door de zorgverzekering dan is het eindgesprek een voorwaarde.
Voor het eindgesprek plannen we een uur.

Vragenlijsten

De 0-meting bestaat uit een vragenlijst. Nadat je je hebt aangemeld en we een afspraak voor de intake hebben gemaakt, krijg je deze toegestuurd. Het verzoek is om deze vragenlijst voor het intake-gesprek in te vullen en mee te nemen of vooraf aan mij toe te sturen. Wil je gebruik maken van de vergoeding door de zorgverzekering dan is de 0-meting een voorwaarde.

De talentenscan is een vragenlijst die je na aanmelding digitaal krijgt toegestuurd en waarmee je inzicht krijgt in jouw persoonlijke set kwaliteiten.

‘Jouw persoonlijke brandhaarden’ is een vragenlijst die je digitaal krijgt toegestuurd. Als je deze regelmatig (bijvoorbeeld 1 keer per half jaar) invult, zie je hoe je klachten afnemen. Deze vragenlijst ontvang je na aanmelding.

Overige info

Wat

Wanneer

Vb tijdspad

Kennismakingsgesprek

 

Week 1

Aanmelden voor een programma

Na aanmelding neem ik binnen 1 werkweek contact met je op om een de afspraak voor de intake te plannen

Week 1

Ontvangen en invullen:

·       0-meting

·       AVG-toestemmingsformulier

·       Formulier met aanvullende vragen tbv intake

·       Talentenscan

·       Jouw persoonlijke brandhaarden

Nadat Intake afspraak gepland is

Week 2

Intake

 

Week 3

Vliegende start gesprek

Ongeveer 2 weken na de intake

Week 5

Coachconsult

Aan het einde van elke afspraak plannen we het volgende gesprek. Gemiddeld plannen we de gesprekken om de 2 weken.

Week 7, 9, 11, 13, 15

Eindgesprek

2 weken na laatste coachconsult.

Week 17

Aanmelden gebeurt via het formulier op de website. De aanmelding is definitief nadat beide partijen ‘de overeenkomst van dienst’ hebben ondertekend.

999,00

Liever een ander Oase programma bekijken?

Goed met collega's omgaan

Oase jaarprogramma

Met het Oase jaarprogramma kom je tot verankering van rust, vertrouwen en inspiratie. Je bereikt persoonlijke groei door je eigen handleiding te leren kennen en hanteren. Je wordt getraind in het blijvend zelf toepassen van de aangereikte tools

innerlijke rust

Oase way of living programma

Met het Oase way of living programma voeg je een 3-jarig onderhoudsprogramma toe aan het Oase jaarprogramma. Inclusief jaarlijkse 'APK' en klankbordsessies. Periodiek contact zorgt ervoor dat je structureel stappen blijft zetten richting je persoonlijke Oase.

Scroll naar boven