Echte aandacht
voor jou

Oase jaarprogramma

Een kado aan jezelf.

Van volhouden naar leven + tot bloei komen

Met het Oase jaarprogramma zorg je voor een boost in je persoonlijke ontwikkeling, leer je jezelf beter kennen en kom je tot verankering van de stappen die je gezet hebt.

Samen werken we stap voor stap aan versterking van je innerlijke kern. Je innerlijke bron van kracht.

Op lichte wijze leer je je eigen handleiding steeds beter toe te passen en word je getraind in het blijvend zelf gebruiken van de aangereikte tools.

Wanneer kiezen voor het Oase jaarprogramma

Je ervaart vooral de lastkant van het hooggevoelig zijn. Je voelt je onzeker, je slaapt slecht, je piekert veel, je hebt allerlei vage fysieke klachten, je begrijpt de wereld om je heen niet, of de wereld begrijpt jou niet of je bent vaak moe. Je weet dat het anders kan maar het lukt je niet om structureel in balans te blijven.

Je wilt een stap zetten waardoor je je niet alleen op korte termijn beter voelt, maar waardoor je ook structureel beter in je vel komt te zitten en bovendien wil je ook als mens groeien, meer oké zijn met jezelf en tot bloei komen.

Met het Oase jaarprogramma kom je tot verankering van rust, vertrouwen en inspiratie. Je bereikt persoonlijke groei door je eigen handleiding te leren kennen en hanteren. Je wordt getraind in het blijvend zelf toepassen van de aangereikte tools.

Wat zit er in het Oase jaarprogramma?

Gesprekken

Tijdens de intake bespreken we natuurlijk welke resultaten je verwacht van de begeleiding. Ook bespreken we wat voor jou de aanleiding is om het programma te volgen en wat je wensen zijn. Daarnaast maken we werkafspraken en zorgen we ervoor dat alle ‘administratieve’ formulieren in orde zijn. We bespreken de door jou ingevulde 0-meting, talentenscan en vragenlijst persoonlijke brandhaarden. Samengevat zorgen we in de intake voor de randvoorwaarden om van start te kunnen gaan. Voor het intake gesprek plannen we 1,5 uur.

Gesprek over je ‘ideale leven’. Je krijgt zicht op wat je jezelf gunt in het leven en waarom het niet (voldoende) lukt om dit te realiseren. Aan het eind van dit gesprek – heb je een beter beeld bij het leven zoals je jezelf dat zou gunnen en wat hiervoor nodig is – weet je wat jou helpt en belemmert om meer rust te krijgen in je leven Voor dit gesprek plannen we 1,5 uur.

Tijdens de coachconsulten werken we aan de door jouw gewenste doelen.
Het Oase jaarprogramma bevat 13 coachconsulten.
Voor een coachconsult plannen we een uur.

HSP’ers die uit balans zijn, vinden het vaak moeilijk om hun kwaliteiten en talenten te waarderen en te benutten. Terwijl het benutten van je talenten het leven zoveel leuker, lichter en zinvoller maakt. Tijdens de talentboost krijg jij jouw persoonlijke kwaliteiten weer in beeld en weet je hoe je deze kunt versterken. Voor het talenboostgesprek plannen we 3 uur. Het Oase jaarprogramma bevat 1 talentboostgesprek óf 1 weekscangesprek.

Samen scannen we je week op energie slurpers en gevers. (Offline, in het echt.) Heb je geen zin om elke dag een digitale app in te vullen? Of om een paar keer per dag iets te moeten invullen (digitaal dan wel op papier). Dan is de weekscan een goed alternatief. In slechts 1 ochtend breng je jouw gemiddelde week in beeld en leer je waar je energie verliest en waar je winstpunten liggen voor meer vitaliteit. De weekscan geeft je grip op het verloop van je energie gedurende een dag en gemiddelde week. Zodat je je planning kunt optimaliseren om meer energie over te houden/ minder moe te zijn. Voor het weekscangesprek plannen we 3 uur.

Het Oase jaarprogramma bevat 1 talentboostgesprek óf 1 weekscangesprek.

Voorafgaand aan het eindgesprek vul je nogmaals de 0-meting in. Het eindgesprek is een afrondend gesprek waarin we uitgebreid stilstaan bij wat het traject voor jou heeft betekend en wat het jou heeft opgeleverd. Daarnaast is er ruimte voor evaluatie en voor hoe je verder gaat op pad naar het behoud van jouw persoonlijke Oase. Wil je gebruik maken van de vergoeding door de zorgverzekering dan is het eindgesprek een voorwaarde. Voor het eindgesprek plannen we een uur. Het Oase jaarprogramma bevat 1 eindgesprek.

Vragenlijsten en bundels

De 0-meting bestaat uit een vragenlijst. Nadat je je hebt aangemeld en we een afspraak voor de intake hebben gemaakt, krijg je deze toegestuurd. Het verzoek is om deze vragenlijst voor het intake-gesprek in te vullen en mee te nemen of vooraf aan mij toe te sturen. Wil je gebruik maken van de vergoeding door de zorgverzekering dan is de 0-meting een voorwaarde.

De talentenscan is een vragenlijst die je na aanmelding digitaal krijgt toegestuurd en waarmee je inzicht krijgt in jouw persoonlijke set kwaliteiten.

‘Jouw persoonlijke brandhaarden’ is een vragenlijst die je digitaal krijgt toegestuurd. Als je deze regelmatig (bijvoorbeeld 1 keer per half jaar) invult, zie je hoe je klachten afnemen. Deze vragenlijst ontvang je na aanmelding.

Deze HSP-set bevat een whitepaper (esential) en 2 werkboeken (‘Makkelijk dealen met overprikkeling’ en ‘Stress en overprikkeling voorkomen’).
Als hooggevoelig mens ben je vatbaarder voor overprikkeling en stress. Kennis (die lees je in de essential) van hoe dat werkt, kan je helpen om stress functioneel te houden. Met behulp van  de werkboeken leer je hoe je omgaat met stress en overprikkeling als die zich toch voordoen én hoe je stress en overprikkeling kunt voorkomen.

Om zelfstandig verder te kunnen en je mooie resultaten nog verder uit te bouwen, ontvang je een mooie kaartenset. Op de kaarten staan de verschillende tools en proces stappen van de rugzakmethode verbeeld. Zo heb je mooie visuele reminders die je er op elk gewenst moment bij kunt pakken.

Overige info

Wat

Wanneer

Vb tijdspad

Kennismakingsgesprek

Week 1

Aanmelden voor een programma

Na aanmelding neem ik binnen 1 werkweek contact met je op om een de afspraak voor de intake te plannen

Week 1

Ontvangen en invullen:

·       0-meting

·       AVG-toestemmingsformulier

·       Formulier met aanvullende vragen tbv intake

·       Talentenscan

·       Jouw persoonlijke brandhaarden

Nadat Intake afspraak gepland is

Week 2

Intake

Week 3

Ontvangen:

·       HSP-set ‘Grip op stress’

Binnen 1 week na de intake

Week 4

Vliegende start gesprek

Ongeveer 2 weken na de intake

Week 5

Coachconsult

Aan het einde van elke afspraak plannen we het volgende gesprek. Hoe lang er tussen 2 gesprekken zit, is oa afhankelijk van de fase van het traject en varieert tussen de 2 weken en een maand.

Week 7, 9, 11, 13, 15, 20, 23, 26, 30, 34, 38, 42, 46

Kaarten-set rugzakmethode

Ontvangen tijdens 5de coachconsult

Week 15

Talentboostgesprek

Na 5 coachconsulten óf na intake

Week 17

Weekscangesprek

Na 5 consulten óf na intake

Week 17

Oase-bundel ‘HSP-werkboek voor optimale regie’

Na 5 consulten óf na vliegende start gesprek

Week 16

Eindgesprek

4 weken na laatste coachconsult

Week 50

Aanmelden gebeurt via het formulier op de website. De aanmelding is definitief nadat beide partijen ‘de overeenkomst van dienst’ hebben ondertekend.

1998,00

Liever een ander Oase programma bekijken?

Vitaalcoach Eindhoven

Oase basispakket

Met het Oase basis pakket maak je een vliegende start op weg naar het ervaren van meer rust en het realiseren van het leven dat jij jezelf gunt.

innerlijke rust

Oase way of living programma

Met het Oase way of living programma voeg je een 3-jarig onderhoudsprogramma toe aan het Oase jaarprogramma. Inclusief jaarlijkse 'APK' en klankbordsessies. Periodiek contact zorgt ervoor dat je structureel stappen blijft zetten richting je persoonlijke Oase.

Scroll naar boven